Wellness programi

Naši programi su pomno osmišljeni na način da pružaju cjeloviti doživljaj opuštanja, relaksacije, ugode i njege. Izaberite program po vlastitom osjećaju ili uz savjetovanje s terapeutom.  Moguće je individualno osmišljene programe kreirati prema Vašoj potrebi. Trenuci opuštanje upotpunjujemo trenucima za čaj. Cilj nam je omogućiti Vam odmak od svakodnevne užurbanosti i pružiti ugodne trenutke.

Osjet mediterana

Očaravajući tretman kojim uranjamo u mirise mediterana pilingom, parnom kupelji i nježnom mednom masažom koja hidratizira i hrani kožu tijela.

After wedding day (za dvoje)

Namijenjen je mladencima nakon burno provedene svadbene proslave.  Ugodnu relakasaciju i opuštanje omogućit će aromasaža u paru i esencija njega stopala za potpuno otklanjanje umora.

Itermezzo za dame

Program kreiran za cjeloviti užitak osmišljen da na jednom mjestu u dragocjeno izdvojenom vremenu revitaliziramo tijelo, uklonimo stres pilingom, ugodnom aromamasažom  a za tretman lica odabiremo adekvatnu kozmetiku.

Program za mlade mame

Namijenjen mladim mamama da se na trenutak opet posvete sebi i revitalizaraju energiju, nahrane svoju kožu tijela i odmore. Tretman obuhvaća energetski piling tijela, mednu masažu i prilagođen tretman lica.

Upoznajmo ayurvedu

Sinhrona abhyanga i shirodara  izrazito ugodan tretman sa toplim sezamovim uljem otklanja napetost i stres, potiče duboko mentalno opuštanje. Sinhrona masaža dva terapeuta ujednačava desnu i lijevu stranu tijela. Shirodara dodatno opušta, vraća odmornost i bistrinu uma.

Antistresni program

Aromamasaža cijelog tijela, lica, vlasišta i stopala opustit će svaki djelić Vašeg tijela  a body wrap zagrijati i opustiti mišiće uz detoksikaciju.