Anticelulitni tretmani

Maderoterapija

Masažna tehnika drvenim valjcima različitih oblika (tzv.oklagijama) koja uspješno otklanja celulit i stimulira limfu. Specijalno oblikovanim drvenim valjcima u seriji pokreta koji se ponavljaju otklanja se višak limfe i ubrzava limfotok što rezultira nestajanjem masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode.
Poboljšava cirkulaciju, fleksibilnost mišića te stimulira metabolizam.
Maderoterpija najčešće uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica, osim kod celulita maderoterapija pomaže kod problema s tonusom kože, cirkulacijom, bolnim nogama, kao i zadržavanjem vode uslijed načina života, prehrane ili hormona.

Masaža s bambusovim štapovima

Jedna je od najstarijih istočnjačkih tehnika. Drvo bambusa simbol je dugovječnosti, životne energije, blagostanja i plodnosti.
Masaža bambusom balansira protok enegrije u tijelu, poboljšava fleksiblinost mišića i zglobova, uklanja toksine i druge nečistoće iz tijela te stimulira metabolizam. Tijekom masaže posebnim pokretima, lupkanjem i trljanjem dolazi do prijenosa vibracija koje imaju niz pozitivnih učinaka na naš organizam. Sama masaža potpomaže limfnu drenažu i izbacivanje toksičnog sadržaja nagomilanog u mišićima pružajući pritom dubog osjećaj relaksiranosti i blagostanja.

Anticelulitna masaža

je vrlo učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, djelujemo dubinski na masno i vezivno tkivo.Provodi se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja za njegu te izabrana eterična ulja koja pospješuju prokrvljenost kože. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.

Bodywrap

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping.
Potiče uklanjanje toksina iz tijela i detoksikaciju organizma, preznojavanjem izbacuje višak vode te ubrzava cirkulaciju. Nakon ovog tretmana koža izgleda ljepše jer body wrapping pozitivno utječe na sintezu kolagena i elastina. Neki body wrapping tretmani tijelo lišavaju stresa ili otpuštaju bol u mišićima i zglobovima.